Dumma konduktör -.-

Kolla, på tåget skulle vi vända och då var det bara jag, Malin, Lisa och Jenna (lisas syssling) som var där + konduktören som satt några stolar bort. Vi pratade engelska eftersom Jenna inte kan svenska, och så börjat konduktören garva åt oss. Om det är åt våran dåliga engelska eller något annat vet jag inte, men han garvade i allafall åt oss, och jag tror att det var åt våran engelska xD Sedan samlade han sig när fler kom på och han fick sin allvarliga min, men när han kom fram till oss för att kolla våra biljetter så drog han på munnen igen. Knäppis.

*Puff*

Vi behöver få lite puff på dethär stället. Lite flås. Lite TEMPO! Hajjar ni? Nej, såklart, ni valar. Fattar ni skämtet?!

Okej detdär lät en aning...hysteriskt. Men iaf så sitter lilla jag här vid datorn just nu och tråkar allmänt. Förutom mina just nu bästa vänner Fru Cola och Herr Chips som jag småpratar med och min trogne kamrat Photoshop (kön okänt) så har jag ingen.... För tillfället. Klockan 7 ska jag träffa Lisus och hennes syssling som inte pratar svenska. Hon pratar Finska och Engelska, så nu har jag Engelskaprov på mig själv. Och ett tjutande ljud i ena örat. Trevligt sällskap. Men vi i allafall ska åka Tvärbanan ända till Sickla Udde - för er som inte vet så ligger Sickla Udde längre bort än globen - och sen åka hem igen bara för att det är roligt. Plus att vi ska stanna till vid intressanta stationer och kolla runt lite ^^ Sedan om vi hinner kanske vi tar ett varv med tolvan också. Tåg tåg TÅG!

- Det finns 2 personer jag hatar just nu -
                                just sayin'


Marus - 2011/10/29

Lov at last

Jag har längtat mig full till denhär ljuva ledigheten, det kan jag lova.

En mer ingående beskrivning av mitt liv i nuläget kommer snart, håll ut!

Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! :)

NÄR MAN VA LITEN

När man var liten var man ju bara för grym. Läste precis igenom hela min blogg och konstaterade att den är rätt najs ändå. Men nu är det slut på skiten. Nu har man en bil och en man. En grönblå ferrari. Och nu har man också upptäckt Blogg.se - iPhoneapp. Inte för att man använder den, men den finns ju där. Gud har sänt oss den.

Ny stil FTW

Jag hade tänkt byta klädstil....

Mamma dethär är ett meddelande till dig:

Kan inte du köpa nya kläder till mig? Jag vill ha en röd collegetröja med vit text på, helst lite för stor, jeans med lite funkig stil, typ med lite revor i (observera: INGA hål, bara små revor) och typ en kejda vid fickorna, + en röd keps :D

Fixa det så snart som möjligt :)

Damp på gud? O.o

Oj jävlar, vad skakigt det blev! JORDBÄVNING!! JORDGRÄVNING! JORDGRÄVLING! Bajskörv :'3

Men asså.. jag har lixom skaffat en bil nu, va. Och då kan man lixom inte bah rulla runt, va? Eller? En gul och ful liten porsche :3 Eller, en ferrarri? ELLER VARFÖR INTE EN GRÖNBLÅ VOLVO?! SVARA PÅ DET, DU GUDFADER I HIMMELEN SOM ÄNDÅ INTE GÖR ETT SKIT FÖR OSS UTSATTA HÄR NERE PÅ JORDEN, VA? ELLER? VA? Nämen asså.. gud... nu måste jag bah ta lite mer hundgodis, va? Vafan gör man inte för den muterade mänskligheten, va?


VA?

RSS 2.0