Du vet vem du är. Dra åt helvete.

Jag har ett problem. Jag känner mig kapabel till mord.

En kille i min klass är jävligt taskig mot mina kompisar. Han är inte taskig mot mig, men det är bara för att han tänder på mig. Jävligt irriterande, för alla som undrar. Men han är jävligt dryg mot mina kompisar. Till exempel: Min ena kompis kommer från Italien (och det är sjukt häftigt), jag ska inte lämna ut för mycket om henne nu, men den här killen har sagt väldigt dumma saker om Italien, till henne. Plus att han slår henne och är alltmänt dum i huvudet.
En annan kompis till mig, som går i min klass, blir väldigt ledsen om man säger något dumt till henne (vilket jag förstår) och han ser hela tiden till att peta in små, små nålstick i allt han säger till henne. Ibland säger han saker rakt ut och ibland blandar han in det i meningar så att lärarna inte ska märka något.

Jag märker.
Mina kompisar märker.

Jag ska slå sönder honom.

Märkligt...

Jag har gått omkring och känt lukten av öl hela dagen 0.o Imorse luktade en kille på tåget öl, och sen när jag kom till skolan så luktade en kille i min klass öl, han bah stank av det :o Enligt mig iaf. Sedan nu hemma, vid datorn, får jag dendär äckliga doften igen... Fyfan.

Albanien 2011

TJENARE BLOGGISH! Idag har jag varit på McDonalds och alla bryr sig.


Jag säger då det - http://www.youtube.com/watch?v=zup0gsxx9Og och få ett roligare liv.

// Den lille skiten Mar

RSS 2.0