Hm...

Har du någon gång suttit på en buss, den sitter fast i en lång bilkö, du är extremt uttråkad och ett gäng killar sittar och glor på dig, varav en av de är din klasskompis? Jag har. Vad jag gjorde? Jag hade velat dela ut en varsin käftsmäll till killarna, men som tur för dem så brukar jag inte våld när jag är bland andra människor.

Men jag tittade ut genom fönstret och såg en gammal gubbe och hans fru (?) som gick, om än extremt långsamt, fram på gatan. Jag undrade vad de hade gjort när de var unga, vilka liv de levt, hur de träffade varanda. Var de klasskompisar? Gamlingarna försvann och två tonårstjejer gick förbi i rakt takt. Vart skulle de? Vad skulle de göra ikväll? Hur såg deras liv ut? Vilka problem hade de?

En ganska ung kvinna med en barnvagn jäktade förbi och jag insåg att hon kunde ha blivit våldtagen eller slagen tidigare i sitt liv. Det syns inte alltid utanpå.

Tänk att alla människor, varje individ man såg i stan eller överallt har en historia. De har säkert haft väldigt jobbigt någon gång i sitt liv. De har varit lyckliga, de har lärt känna andra människor, de har blivit en del av samhället.

Tragiska, spännande, hemska, lyckliga historier smälter in i varandra, färger blandas ihop till en enda grå massa. Två identiska människor med samma bakgrunder kan gå förbi varandra utan att se varandra.

Vi ser ner på vanligt stadsfolk som aldrig haft någon spänning i sitt liv. Gör vi rätt då?

~ Just have a good time ~

Jag & Lisus har fått i uppgift att riva huset, så vi ska väl sätta igång då. Nu ska min dröm om en nattklubb nästan förverkligas. De små ligger i sina hus och frossar i sallad, de lär inte märka husets undergång ens om den skedde nu.

♣ Vilket den kommer att göra ~

Jävlar i helvtetes FAANN!

Jävlar i helvtetes FAAN! BAJS BAJS BAJS! VARFÖR är jag inte typ 17 år? Jag vill gå på nattklubb och bli stupfull ju! Jag får väl vänta några år, fy och digestive.

Slog om till grön

Grönt är skönt. Grönt är inte blått. G2 är inte B2. Jag går i B2, jag har aldrig hört om nån G2!

Att gå på högstadiet är skitkul och skitråkigt.

Det inger en viss nivå av respekt att nästan ha avklarat sin utbildning, skulle någon förnuftig vuxen säga. Skulle. Inte ska. Inget är som det ska. Istället för att snubbla in på Blå erbjudet trapphuset mil efter mil av trappor så man är ordentligt trött innan jobbet.

Jag skulle säga att jag har blandade känslor om Grön och Blå. Jag menar, det är två helt olika färger. På färgkartan motsvarar Grön #009900 medan Blå heter något så formidabelt som #3366FF.
Om man blandar, vad får man då? Man får mig. En blandning av färgen Grön och färgen Blå.

Grönblå. Grönblå är en vacker färg.

Get dressed for sucess

Varför? Ja inte fan vet jag, det var bara ett stort shiny P lixom. B0B har inkräktat lite på min blogg, vilket betyder att hon tänker ta över den. Dunderbrakfisar. B-Team bluggar. B-Team buggar. B-Team dansar bugg. Med lärarna. B-Team kastar ut lärarna genom fönstret. Lärarna regnar ner på alla andra lärare ute på skolgården. Lärarna blir förskräckta och springer iväg. B-Team är fria!

Nu har jag avslöjat B-Teams plan för att slippa skolan. Gillar ni den, ring 112. Tack för din medverkan!

RSS 2.0