Spik och panik, baby

Jaa... Nu sitter man i skolan och tittar på när killarna slåss med lärarna. På riktigt. De spelar ju på riktigt.
Fan va grym jag är (y'

- Hej B0B..... HEJ B0B.... JAG SA HEJ B0B!!! HEEEEEEJJJJJ B00000000BB!!!!
Ollon? :)
- Ja, exakt. EXAKT!

Gud, skona mig. B0B har min stol. I munnen. Den försvann just. Och nu, går jag ledsen iväg.. *går*...

*B0B tar över*

- Hjfjdn, ijdfhnjd... jidfosdf! jfijf (hjfdjsf) jfdienfcdknfksf. Jfjidnfjd jndufnksdf jjsdf jdfn kjdf O.o
OFJOFJ judiffnis!! xD Åjsgmkdgm dnfjo x) kjnefsnf! fjifndjvndfjjdngk d mvfungjdfg negdnn.. fjfsidfndnfnhn. mndfd, fjiuerfoef! :3 oiCHEUFDN feif. JIEOFJOEFNIWNFIWFHJEWFNEUHF!!!!!! jsifsfnje!! ujdf :)

*B0B matar datorn med kaffe och chokladbollar.. eller... "bollar"..*

*Barry kommer tillbaka och bakar en kaka på datorn*

*Datorn blir en paj*


*B0B OCH BARRY ÄR GLADA :D*

Jobbiga brorsor & tjatiga morsor

Precis som jag sagt så ställde jag mig och iakttog Tvärbanan medan jag väntade på Malin i Alvik. Jag har alltid älskat Tvärbanan, av någon anledning. Förra terminen kunde jag sitta i flera timmar och bara titta på vagnarna, vilket ledde till att jag kunde Tvärbanans schema och tabeller i huvudet. Ganska onödigt, eftersom jag bara åker med den en gång om året, men den är väldigt intressant. Varje morgon står den där, så fin, och väntar.

Tåget satte sig plötsligt i rörelse och avbröt mina tankar. Jag följde den med blicken ända tills den försvann i tunneln. Jag visste att om exakt 2 minuter skulle det komma en ny, och mycket riktigt bromsade ett nytt tåg in efter exakt 2 ½ minuter. Notera att det var försenat med en halv minut. Folk strömmade ut och jag var glad att jag var en bit ovanför och inte mitt ibland dem.

Åh, förresten, rubriken var bara ett rim som jag ville ha med någonstans.

Jag gick ner till Pressbyrån och glodde på bussarna istället. Alltid trevligt med lite variation. Jag kanske borde plugga bussarnas tabeller också. En gammal tant gick mot mitt håll i rask takt. Precis framför mig tvärstannade hon, som om åsynen av mig påminnt henne om något. Hon vred på huvudet och marscherade in på Pressbyrån. När dörren slagit igen efter henne vände jag bort blicken och fokuserade på en gammal farbror som kom gående. Han verkade glad över att jag stod där, för han stannade till, höjde ögonbrynen och log lyckligt mot mig. Det var omöjligt att inte le tillbaka. Sedan lunkade han vidare. Ingen brådska där inte.

Jag återgick till att stirra på bussarna. En 112 Alvik från Spånga Station svängde in och en tant gick av. Sedan gick hon över bussterminalen och gick på 112 mot Spånga Station. Jag rynkade pannan. Skulle hon hit och sedan tillbaka? Nåja, det hade inte jag med att göra ändå.


jag är kär...

Jag är hemligt förälskad! Saken i fråga är mjuk och söt och lite busig.

RONYA!!

Haha, ni trodde väl ändå inte att jag skulle skriva om en kille? x) HAHA PÅ ER!

Min asgrymma humor har gjort sitt jobb (y'


TYST PÅ DIG!

Jag ska berätta en hemlighet. En hemlighet om C v L. Carl von Linné.

Kom nära. Dethär är väldigt hemligt! Okej.....Han ä kool
.

My style

Om jag skulle få välja mitt utseende helt själv, utan gränser, så skulle jag vilja ha slät och fin hud utan finnar, linserna här nedan och tjocka, mjuka, väldigt långa och kolsvarta ögonfransar samt två rader kritvita tänder. Helt vita tänder lär jag nog aldrig få sålänge jag inte bleker dom, och ögonfransarna måste nog få seriös hjälp tillsammans med mitt fantasiskt finniga fejs. Och linserna finns nog inte heller.
Men men, tankar är gratis.


RSS 2.0